blöt blötare blötast

Idag var det mossfotboll som har blivit som ett litet måste varje år..
Eftersom det har regnat mycket dem senaste dagarna så visste vi inte riktigt om vi kunde hålla till där idag.
Men efter att ha joggat till platsen och beslutat att vi ville ut på mossen så var saken biff.
Alla gav sig ut trippandes på tå och gav några tjut när vattnet trängde sig in, men när allt började bli allvar och vi spelade så var det inte någon längre som brydde sig om hur blöt dem blev... Det var magplask, ryggplask , ansiktdopp och jaa, allt man kan tänka sig och lite till.. Efter att vi vart klara på mossen gav vi oss vidare till janne och jack som stod där torra och varma, så självklart smed vi lite planer på vägen upp... eller inte vi... fel av mig.. peter gjorde de.. Undra om det var något han ville hämnas tillbaka på.. När vi väl kommer upp till Janne och Jack är vi väldigt bra på att dölja våran fina överraskning, det glöder inte alls i ögonen , vi har en instingt att anfalla som flock och börjar omringa vårat byte som vi ska ge en stoooooor blöt kram, men tränarna läser oss alla som en öppen bok och hinner fly iväg från oss... Inte lätt att lura tränarna , men än går dem inte säkra..

Blöta och tunga börja vi lek tåg..
När vi var lok och hämtade upp våra vagnar hörde man elin bakom sjunga och snacka första varvet, efter första varvet var hon tyst som en mus.. Vaför blev du så tyst elin..

Vi kämpade bra idag tjejer och det kan behövas gör ett bryt, ett bryt som både är jobbigt och roligt!
Nu laddar vi till helgen då vi ska plocka poäng!! :)

Tycker lite synd om emma och jullan som hade tjatat såååå om mossfotboll och sen är båda två sjuka och kan tyvärr inte medverka.. Men jullan fick iaf frisk skogsluft och hittade blåbär vid kanten som säkert var smaskiga, för det lös blått från munnen när hon skrattade !!


Nu längtar jag till fikat imorgon !!!

Pussss godnatt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0