Skön seger igen!

I söndags spelade Lifs damlag mot Mariebo. Det var en spännade match rakt igenom.
Det började med att Jack kom till borovallen med ett stort lende på läpparna. Jonna trodde att han hade fått frukost på sängen medans några andra trodde att han hade vunnit drömvinsten på Lotto. Elin spred direkt rykten om att alla som åkte i Jacks bil fick lite av pengarna. Kajsa som var dagens födelsedagsbarn fick såklart den fin fina platsen brevid Jack. Några åkte med Janne några med Peter och till sist och minst en del åkte med lillemma :)
Kajsa höll lågan i Jacks bil medans de andra försökte sova, janne som vill ha hårdrock fick stå ut med en ny skiva som Ida hade bränt. Emma hade också varit i farten och bränt en ny skcia så det spelades för fullt. I Peters bil höll Mtahilda och Elin på att hitta den rätta posén till sin profilbild på facebook. Väl framme i Mariebo packade alla in sig ett lite för litet omklädningsrum. Spelarna väntade på att jack och Peter skulle ta ton. Alla vet att Peter gillar att ändra om i laget, men ingen visste att han kunde byta possitioner på ALLA spelare. Han började: Jonna i mål, mittbackar Thea och Mathilda, ytterbackar Jullan och Malin, innermittfält Kajsa och Zara, yttermittar Elin och Frida och forward Hanna och Anna. Alla blev överraskade med det gjorde inget för Lif eftersom dom kan spela på alla platser.
Uppvärminingen gick bra och Jack var mer än nöjd. Det var dax för match start och alla gjorde sig berädda.
Det började bra, Hanna och Anna sprang som aldrig förr, Jonna gjorde tv räddningar och backlinjen hölltätt. Efter att en kvarts spela tyckte Kajsa det var tråkigt med 0-0, hon la upp bollen på bröstet, la ner den på foten och skjöt. Måvakten räddade men forwars ska vara på hugget och det hade Hanna snappat upp, hon snurrade upp målvakten och gjorde 0-1. Lif rullade vidare och efter en stund ser man en rosafigur hoppa upp och ner från läktaren och skriker IN MED BOLLEN I MÅÅÅÅÅL!! Det är issa med baby som har fått ett nytt kontrakt som hejarklacklsledare efter skadan under,mellan eller på benen ingen som vet..
Hennes glädje värka sprida sig hos dom vita och Zara blir sugen, hon tar bollen fintar, knuffar, nyper sig förbi. Men ego som hon inte är passar hon Sjöa som kommer i full fart, det sägs att hon springer på tå för att det ska gå snabbare. Anna tar bollen och sätter dit den i krysset.
Undet halvtisvilan snackar Peter om vad han ska göra nästa helg och Jack berättar om sin nyinköpta husvagn. Det är daxs för andra halvlek och Lif kommer in strakare än vanligt. Dom spelar ut Mriebo totlat men målen saknas, Jack skyller på att Janne glömde dom hemma. men när det återstår några minuter av matchen tycker Frida på höger kansten att det är

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0