Det var en gång..

...en gris som skrattade så mycket så att den började nöffa. Då sa den andra grisen: Så griskul var de inte!!!!
Då sa den första grisen: NE FÖR DE VAR SVINKUL :) 

Nästa dag var det valdag och då ville grisarnas kompis valen Wille gå till vallokalen och rösta på sin valsedel, men valen Wille tog med sig matsedlen istället, oj så fel det kan bli ibland :/ Men som tur var så träffade han sin vän börje, som frågade om han ville åka med han och åke på semester.

Börje: åk inte utan oss Åke!
Åke: jag har inte ens börjat Börje!

På vägen mötte dom Kaj. Kaj skulle gå till sin kaj och kolla på båtar, så han kunde inte hänga med. Det tyckte dom alla var tråkigt.

Dom fick även syn på lilla Lina. Lina klättrade i en lina och däruppe fick hon syn på lilla Pelle som ville va som Wille, men istället så såg han ett smarigt äpple som han ville palla, men sen pallade han inte palla det, så han tog en apelsin från fruktkorgen hemma istället. Smidigt, tänkte Pelle för sig själv :)

Så levde de lyckliga i alla sina dagar!

Ikväll är det träning, man kanske hinner kolla en sväng på fortet om man duschar fort! Läste i någon bok att det var Book som skulle vara med.. tror även att det stod något om Paris Hilton, fast det kanske var att hon skulle till Paris ? och nåt om att Opera skulle sjunga på någon Opera? vad vet jag liksom? jag kanske jag är ute och cyklar! fast cykla är ju trevligt, så det gör inget.

SES SNART! / sagodraken







Kommentarer
Postat av: prinsessan

så kung är du draken :)

2010-08-30 @ 16:55:46
Postat av: Issa

Ni går på nåt där ute va???=)

2010-08-30 @ 23:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0