Tillbaks

nu är nog dem flesta tillbaka i vardagen och då hoppas vi alla att bloggen kommer att skötas bättre med uppdateringar vad som häder i Lif under veckorna/helgerna... :)

Jag tro jag talar för dem flesta när jag säger att det har varit ett bra och välbehövligt sommaruppehåll... NU har vi alla laddat om batterierna och är redo för att ge blod svett och tårar genom hela hösten...   Haft ett bra träningsläger där alla medverkade bra. Båda lagen har haft seriematch, div 3 mot vimmerby i fredags där det blev 1-2 och div 2 mot norrköping där det slutade 3-3...  en veckas träning till att göra det bra både på söndag och måndag !!! :) Vi har kul tillsammans och kämpar för varandra och inte som individer.. Laget för jaget, eller vad är motto...;)

Matchref nedanför om söndags matchen för er som har missat de... taget från: http://www.laget.se/LANDSBROIF_DAM/13398-nyhetsarkiv-item-902489.html


Höstpremiären avklarad med betyget VG

LIF åkte idag upp till Norrköpings idrottspark och hämtade hem en pinne. LIF-tjejerna följde till punkt och pricka den taktik som på förhand hade bestämts. LIF krymte ytor och var snabba i omställningarna vilket resulterade i att Josefin Gustavsson kunde kruta in tre härliga baljor i första halvlek således ett äkta Hat trick! Hennes insats idag med ett kopiöst löpande och fint understöd från övriga spelare gjorde att Norrköping gång på gång tvingades slå svåra passningar. Norrköping var på intet sett ofarligt men Linda Andersson som gjorde come back idag i LIF´s mål gjorde livet surt för Norrköpngsanfallarna. I andra halvlek pressar Norrköping på och vi orkar inte riktigt hålla ihop lagdelarna, Norrköping kunde med tio minuter kvar att spela kvittera. Då kändes det lite surt, men med matchen som helhet och lite distans så var resultatet rättvist. LIF ska vara oehört stolt över sin prestation och alla tjejerna från målvakt till sista avbytare kan sova gott. LIF visade att vi blir att räkna med under hösten och att ingen motståndare kan känna sig säker.




tack för denna kvällen i mossen :) Lägger upp lite bilder nu!!!

// Hanna # 7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0