En helg fullspäckad av roliga matcher!

Då var denna helgen förbi också. usch va fort tiden går, snart jul!

Våra första matcher på en riktigt gräsplan spelades i helgen. Det började i lördags då vårat div 3 lag drog till de innersta skogarna i sandsjöfors för att spöa upp ormaryd. Det var också det dem gjorde, dock bara med ett mål. Men om man gjort ett mål mer än motståndarna, ja, då har man vunnit :)
Ryktet sa mig att Landsbrotjejerna läxade upp ormaryd och spelade skjortan av dem. En annan källa berättade också att Jonna (vår lilla fjortis) hade varit ett väldigt störande objekt för deras backlinje som hade en snittålder på 35. De där backarna hade köpt upp varenda korv på läktaren, senapen tog slut och likaså ketchupen. Helt sjuuuukt ju!

Det här inlägget blir nog långt...aja haha nu fortsätter vi

Dax för söndagen då och vi bjöds på en tuff och hård match mot Östers IF div 1.
En match där man tydligt märker att Öster är ett div 1 lag, dem har ett högt bolltempo, tuffa i närkamsspelen, effektiva vid mål och ruskigt samspelta. Men grejen är den att vi i Landsbro hängde med, det var vi som gav dem smällarna, det var dem som oftast fick ont. Vi nötte sönder deras spelidé och vi kunde faktiskt äga boll väldigt mycket stundtals. Vi låg tätt i backlinje och mittfält och dem blev till slut less på att dem inte fick med sig bollarna längre. En riktigt bra laginsats från vår sida. Nu är det bara att börja träna mer på fasta situationer (det var där deras mål blev till), effektivitet vid mål och utveckla vårt spel över hela planen, för man kan ju alltid bli bättre, eller hur? Men vi är på god väg :D
Slutresultatet blev 0-4.

Så det var alltså helgens matcher, klart godkänt betyg på alla spelare.

Nu över till helgen som kommer. Träningsläger!!!!! YEEES!

På fredag drar vi neråt Kalmar för att spendera 3 dagar i Kolboda för att träna, spela matcher, äta gott, skratta, sova och leka ihjäl oss på kvällarna! Jag ser verkligen fram emot detta, hoppas ni känner likadant.

För er som inte vet så fixar vi till en liten lagfest när vi kommer hem på söndagen, vi är ju lediga på måndagen ;) Vi är förmodligen hemma hos mig i min takvåning i centrala Vetlanda, jag har sagt till dörrvakterna och receptionisten att det kommer ramla in lite tjejer på söndag kväll. Tänk på att dresscoden är Klänning och stilettklackar. Kan tyvärr inte göra någonting åt detta, det är hyresvärdens regler för att komma in huset.
Men vi kan ju snacka mer om detta i veckan och helgen. Skoj ska det bli iallafall!

See youu tomorrow :D

bye bye lovers!

Den här bilden är tagen från kolbodas hemsida, ser ni att det är vi ;)


 

 

Kommentarer
Postat av: ;)

Bra inlägg, det slog ju nästan alla andras inlägg. Issa du har fått en motståndare ;)

2009-04-06 @ 11:07:34
Postat av: Issa

Oj oj,,jag måste komma på nåt nytt här liksom...;)

2009-04-06 @ 12:43:26
Postat av: ;)

Vad du behöver är inspiration, det lär du ju rätt lätt få från Landsbro IF, vissa är ju födda mer humor i toppklass ;)

2009-04-06 @ 16:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0